Сьогодні у Буську відкрився унікальний на Західній Україні переробний завод компанії FEEDNOVA

Сьогодні у Буську відкрився унікальний на Західній Україні переробний завод компанії FEEDNOVA, який надаватиме послуги зі збору, транспортування, підготовки та переробки побічних продуктів тваринного походження, які непридатні для вживання людиною.
Участь у відкритті взяла заступник директора департаменту екології та природних ресурсів Оксана Війтик та начальник відділу ОВД та СЕО Назарій Сорока.
Функціонування такого заводу дасть змогу вирішити проблему екологічних загроз та небезпек, а підприємства області отримають можливість повноцінно слідувати законній та екологічно безпечній переробці відходів тваринного походження.
Це перший в Україні незалежний майданчик, який прийматиме та перероблятиме сировину від зовнішніх постачальників, а саме від аграрних підприємств регіону.
Ключовими пріоритетами роботи, які декларує FEEDNOVA, є інноваційні технології, високі стандарти діяльності, суворе дотримання правил охорони навколишнього середовища і сприяння економічному розвитку регіону.

  

Додатково:
ТзОВ «Фіднова» у 2019 році пройшла процедуру із оцінки впливу на довкілля будівництва заводу з виробництва тваринних білків та кормових домішок та отримала позитивний висновок щодо планованої діяльності. Департамент наголошує що ТзОВ «Фіднова» повинна обов’язково дотримуватись умов Висновку для запобігання, уникнення, зменшення (пом’якшення), усунення, обмеження впливу планованої діяльності на довкілля.

 

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь