До уваги власників місць видалення відходів департамент екології та природних ресурсів облдержадміністрації повідомляє!

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 03.03.1998 №1216 «Про затвердження Порядку ведення реєстру місць видалення відходів», з метою посилення контролю за екологічним станом місць видалення відходів, оцінки їх впливу на навколишнє природне середовище і здоров’я людини, на кожне місце видалення відходів (далі – МВВ) складається спеціальний паспорт, у якому зазначається найменування і код відходів, їх кількісний та якісний склад, походження, а також технічні характеристики і відомості про методи контролю та безпечної експлуатації.

Спеціальний паспорт складається власником МВВ

Паспорти МВВ підлягають щорічному перегляду за результатами спостережень, контрольних замірів, додаткових робіт тощо і погоджуються обласними державними адміністраціями.
Просимо власників місць видалення відходів, відомості про яких внесені до реєстру оновити наявні паспорти та привести їх у відповідність до Закону України «Про відходи».
Власникам МВВ, які відсутні у реєстрі, необхідно розробити спеціальні паспорти відповідно до зазначених вище Закону та Постанови.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь