На Яворівщині тривають роботи з будівництва еколого-просвітницького візит-центру

Представники департаменту екології та природних ресурсів проконтролювали хід реалізації Проєкту «РовеЛове Розточчя – разом попри кордони», а саме – будівництво сучасного еколого-просвітницького візит-центру у відпочинковому осередку «Верещиця».
Оглянули виконаний обсяг робіт, обговорили з будівельниками проблемні питання, шукали шляхи їх вирішення, щоб новий еколого-просвітницький центр, відкрив свої двері для відвідувачів до кінця літа та став візитною карткою транскордонного природного регіону «Розточчя».
Поки дирекція парку з будівельниками працюють на будові працівники департаменту провели обміри будівлі для підготовки виставки про технологічні рішення, які застосовувались при проєктуванні еколого-просвітницького візит-центру. Виставка буде представлена в конференц-залі осередку «Верещиця» до відкриття. На виставці будуть представлені новітні технології опалення, вентиляції, водопостачання та сонячних колекторів.

Довідково:

Проєкт «РовеЛове Розточчя – разом попри кордони» фінансується Європейським Союзом через Програму транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2014-2020.
Партнерами цього Проєкту від України виступають Департамент екології та природних ресурсів Львівської ОДА, Яворівський НПП, Асоціація органів місцевого самоврядування «Єврорегіон Карпати-Україна», а від Польщі – Уряд Маршалковський в Любліні, Розточанський парк народовий та Ґміна Замость.

 

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь