У День довкілля Львівщина долучилася до озеленення планети

Минулими вихідними, 17 квітня 2021 року, у День довкілля Львівщина долучилася до акцій «Озеленення планети», «Створюємо ліси разом» та «Садимо 1 дерево за 1 відновлений смартфон».

Головними локаціями акцій стали вулиці Львова та районних центрів області, також висаджували дерева на ділянках у лісових господарствах, зокрема у Буському, Дрогобицькому, Жовківському, Золочівському, Рава-Руському, Радехівському, Самбірському, Сколівському та Стрийському.
Департамент екології та природних ресурсів облдержадміністрації спільно з Золочівською міською радою, компанією ICOOLA.UA, Басейнового управління водних ресурсів Західного Бугу та Сяну та ДП «Золочівське лісове господарство» висадили понад 4000 саджанців в межах м.Золочів та на території ДП «Золочівське лісове господарство».
«Висаджування дерев, яке відбувається в рамках акцій з озеленення це позитивний крок на шляху до запобігання змінам клімату. Такі акції об’єднують не одне покоління, адже сьогодні ми бачимо тут і наших дітей, які з зацікавленістю висаджують дерева. Надіюсь, що такий досвід спонукатиме їх до збереження та охорони природи і в майбутньому» – зазначив під час заходу Руслан Гречаник директор департаменту екології та природних ресурсів.

 

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь