За самовільне спалювання сухостою оштрафовано мешканців Львівського, Яворівського та Самбірського районів

Працівниками Державної екологічної інспекції у Львівській області спільно із представниками управління ДСНС України у Львівській області та працівниками Національної Поліції проведено заходи державного нагляду (контролю) на території Пустомитівського, Городоцького та Самбірського районів Львівської області.
Під час проведення держконтролю працівниками Інспекції виявлено самовільне спалювання сухої рослинності громадянами:
– на території Підберрізцівської ОТГ, виявлено двох порушників та притягнуто до адміністративної відповідальності відповідно до ч. 1 статті 77-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення;
– на території Комарнівської ОТГ, виявлено двох порушників та притягнуто до адміністративної відповідальності відповідно до ч. 1 статті 77-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення;
– на території Великолюбінської ОТГ, виявлено двох порушників та притягнуто до адміністративної відповідальності відповідно до ч. 1 статті 77-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення.
Крім цього, інформуємо, що з початку 2021 року за фактом спалювання сухої рослинності до адміністративної відповідальності притягнуто 16 правопорушників, накладено штрафів на суму 59670 грн. Слід зазначити, що найбільше фактів правопорушень зафіксовано на території Львівського, Яворівського та Самбірського районів.

 

Джерело: https://lviv.dei.gov.ua/posts/574

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь