Відбулося позачергове онлайн-засідання басейнової ради річок Західного Бугу та Сяну

Сьогодні, 08 квітня 2021 року, відбулося позачергове онлайн-засідання басейнової ради річок Західного Бугу та Сяну, під час якого обговорено актуальне питання про фінансування та виконання Державного інвестиційного проєкту «Будівництво водопровідних мереж в населених пунктах Львівської області, що користуються привізною водою».
На засіданні розглянуто пропозиції Басейнового управління водних ресурсів річок Західного Бугу та Сяну до плану заходів з першочергового забезпечення сільських населених пунктів централізованим водопостачанням на 2021 рік за бюджетною програмою КПКВК 2707810.
«Створення системи водопостачання в сільських населених пунктах забезпечить належні соціально-побутові умови проживання населення в населених пунктах, що потрапили в зону дії депресійних лійок, та у населених пунктах, що знаходяться в маловодних і забруднених територіях, яке користується неякісною та небезпечною для здоров’я водою», ˗ зазначив голова басейнової ради Руслан Гречаник.
Погоджені пропозиції членів басейнової ради та зацікавлених осіб будуть відображені у протоколі засідання, який згодом буде оприлюднено на офіційному вебсайті БУВР Західного Бугу та Сяну у розділі Басейнова рада.

 

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь