У квітні розпочинається період охорони нерестуючої риби

З метою посилення охорони, відтворення та збільшення водних ресурсів, попередження і недопущення порушень правил любительського рибальства на водоймах Львівської області головою обласної державної адміністрації підписано розпорядження від 25.03.2021 № 222/0/5-21 «Про встановлення весняно-літньої заборони на вилов риби, інших водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах Львівської області у 2021 році».


Розпорядженням затверджено план спільних заходів направлених на посилення контролю за охороною рибних запасів та інших водних біоресурсів у водоймах Львівської області та перелік позанерестових ділянок для проведення любительського рибальства.
Зокрема, на період з 01 квітня до 30 червня встановлено весняно-літню заборону на вилов риби, інших водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах Львівської області у такі терміни:
– у басейні р. Дністер з 1 квітня до 10 червня;
– у басейнах річок Західний Буг, Сян та Стир з 1 квітня до 20 травня;
– у всіх водосховищах, технічних водоймах з 1 квітня до 10 червня;
– у придаткових системах водойм (протоки, гирла, стариці, розливи водойм, які тимчасово заповнюються водою в період весняної повені) з 1 квітня до 30 червня.
У разі порушень правил рибальства – громадяни можуть повідомити на «гарячу лінію» Львівського рибоохоронного патруля за телефонами:
(032) 270-41-88
(066) 098-84-47

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь