Попередження про небезпечні метеорологічні явища на території Львівщини

За даними Львівського регіонального центру з гідрометеорології по території Львівщини та м.Львів у найближчу годину із збереженням до кінця доби 04 березня місцями пориви південно-західного вітру 15 – 20 м/с (І рівень небезпечності, жовтий).
05 березня вранці та вдень значний мокрий сніг та сніг, налипання мокрого снігу, місцями пориви північного вітру 15 – 20 м/с, хуртовини.
05 – 09 березня на дорогах ожеледиця.
(І рівень небезпечності, жовтий).
Метеорологи зазначають, що такі погодні умови можуть призвести до порушень роботи служб електропостачання, зв’язку, будівництва, комунального господарства та до порушення руху автотранспорту на окремих ділянках доріг і вулиць.
Також Львівський регіональний центр з гідрометеорології попереджає про небезпечне гідрологічне явище (НГЯ – I)

рівнів небезпеки: № Г- 7
Ввечерi 04 березня та впродовж 05 березня на р.Стрв’яж бiля с.Луки очiкується пiдйом рiвнiв води на 0,2 – 0,7 м над рiвнями 04 березня на 08 год., подальше затоплення заплави (жовтий рiвень небезпеки).
Ввечерi 04 березня та впродовж 05 – 06 березня на р.Вишня біля с.Твiржа (басейн Сяну) очiкується подальший поступовий пiдйом рiвня води на 0,1 – 0,3 м над рiвнем 04 березня на 08 год., подальше затоплення заплави, с/г угiдь (жовтий рiвень небезпеки).

Попередження про зміну гідрологічної ситуації: № Гк -15
Ввечерi 04 березня та впродовж 05 березня на рiчках басейну Днiстра очiкується пiдйом рiвнiв води на 0,2 – 0,7 м над рiвнями 04 березня на 08 год., без негативних наслiдкiв.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь