Книжкова Новинка Екобюро УГКЦ – для всіх, хто піклується про збереження лісу

«Правічний ліс» – книга для екологічної просвіти, яку видано Бюро УГКЦ з питань екології. Це повчальне видання, яке буде корисним для всіх без винятку читачів: дітям розповість про важливість лісів, а дорослих спонукає замислитися про належне піклування та збереження лісових багатств для прийдешніх поколінь.
За підказкою Мудрого діда, персонажа казки, варто вчитися розуміти навколишній світ, милуватися ним, робити добро природі для нашого спільного блага. Дід навчав тамтешніх мешканців, що ліс – то життя, створіння Бога і нищити його не можна, бо буде біда для всіх. Та селяни, одурманені дзвоном золота й жадобою швидкої наживи, вирубали правічний ліс і завдали великої шкоди природі та собі самим.
#ЕкоКазка «Правічний ліс» – переможниця ІХ Всеукраїнського екологічного конкурсу «Відповідальність за створіння» 2019 року в номінації «Казка».
Усі бажаючі можуть замовити видання в Бюро УГКЦ з питань екології та поповнити власні книгозбірні книгою, яка спонукає усвідомити, що довкілля дане нам як позика нашому поколінню, яке маємо зберегти і передати, придатним для проживання, прийдешньому поколінню.

Джерело: інформаційна служба Бюро УГКЦ з питань екології.

 

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь