Обговорено стан виконання заходів, спрямованих на недопущення забруднення річки Тиса побутовими відходами у національному та транскордонному аспектах

Сьогодні, 19 лютого, у онлайн-форматі під головуванням заступника Міністра захисту довкілля та природних ресурсів України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Руслана Стрільця відбулася нарада з питання обговорення стану виконання заходів, спрямованих на недопущення забруднення р. Тиса побутовими відходами у національному та транскордонному аспектах. У нараді взяли участь заступник голови Львівської облдержадміністрації Юрій Бучко,  заступник директора департаменту екології та природних ресурсів Оксана Війтик та начальник Державної екологічної інспекції у Львівській області Микола Маланич.
Під час онлайн-відеоконференції було обговорено стан виконання обласними державними адміністраціями заходів, спрямованих на недопущення забруднення р. Тиса побутовими відходами у національному та транскордонному аспектах, та стан виконання центральних органів виконавчої влади, діяльність яких спрямовується і координується Кабінетом Міністрів України через Міністра захисту довкілля та природних ресурсів, заходів, спрямованих на недопущення забруднення р. Тиса побутовими відходами у національному та транскордонному аспектах.
За результатами наради визначено шляхи взаємодії, обміну інформацією, ефективної координації дій, оперативних рішень та напрацьовано план дій щодо врегулювання проблемних питань, пов’язаних із запобіганням потрапляння твердих побутових відходів у р. Тиса та інші водні об’єкти, у національному і транскордонному аспектах, та забезпечення її екологічної безпеки.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь