Реалізація програми EU4Environment в Україні

«Європейський союз для довкілля» (EU4Environment) – міжнародна програма, яка виконується в Україні. Ця програма допомагає шести країнам Східного партнерства (Азербайджану, Білорусії, Вірменії, Грузії, Республіці Молдова та Україні) зберегти свій природний капітал та підвищити екологічний добробут населення, підтримуючи діяльність із захисту довкілля, демонструючи і відкриваючи можливості для більш «зеленого» зростання, а також імплементуючи механізми для кращого управління екологічними ризиками та впливами.

Програма EU4Environment фінансується ЄС та реалізується консорціумом міжнародних партнерів, включаючи Організацію з економічної співпраці та розвитку (ОЕСР), ООН з промислового розвитку (ЮНІДО), ООН з навколишнього середовища, Європейську економічну комісію ООН (ЄЕК ООН) та Світовий банк.
Програма розрахована на малі та середні виробничі підприємства та передбачає підтримку для отримання ними пакету послуг, який включає:
– розробку заходів з підвищення ефективності використання ресурсів, зменшуючи при цьому відходи, викиди, стоки;
– тренінг за РЕЧВ-тематикою для персоналу та набуття нових знань;
– отримання міжнародного сертифікату та промоматеріалу.

За детальнішою інформацією щодо реалізації програми на підприємстві звертайтеся до координатора Центру ресурсоефективного та чистого виробництва у Західному регіоні – Володимира Поповича (тел.. 0673707856, email: v.popovych@recpc.org).

 

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь