Українці, які мотивують ставати еко-свідомими

Як протидіяти змінам клімату? Куди викидати вживані батарейки та як почати сортувати сміття – поради для маленького читача зібрано у книжці «Еко-історії для моїх маленьких друзів».


Автор книги та голова громадської організації «Екологічна нація» Богдан Красавцев через оповідання залучає дітей до еко-освіти, розповідає про екологічний спосіб життя та захист довкілля.
В оповіданнях читач знайомиться з дотепними і часом кумедними персонажами – Бу, Уца, Джеремі, Чорницею та Ба. Герої книжки мешкають у Львові, Одесі, Харкові і Києві та вчать дітей бути еко-свідомими.
Книжка «Еко-історії для моїх маленьких друзів» безкоштовно розповсюджується в бібліотеках і школах України. Попереднє замовлення можна оформити: https://bit.ly/3rOhssy
За словами автора книги, нею вже користуються 150 шкіл, бібліотек, культурних центрів із різних регіонів України. «Еко-історії для моїх маленьких друзів» вирушили до української діаспори у 8 країн світу: Іспанія, Фінляндія, Естонія, США, Японія, Росія, Німеччина, Угорщина.
За інформацією Міндовкілля, у планах автора – весняний тур навчальними закладами України, під час якого він поспілкується з дітьми про збереження довкілля.
Також, на прохання Міндовкілля, автор поділився лінком на електронну версію книжки, яка вже доступна за посиланням: https://dl.orangedox.com/ecohistory

Джерело: https://mepr.gov.ua/news/36826.html

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь