Представниками облдержадміністрації та AFRY Ukraine проведено обстеження каналізаційно-очисних споруд на території Львівської області з метою реалізації проєкту «Техніко-економічне обґрунтування біогазу у Львівській області»

В рамках реалізації проєкту «Техніко-економічне обґрунтування біогазу у Львівській області» з метою технічної та екологічної оцінки каналізаційно-очисних споруд та обрання двох, для яких розроблять техніко-економічне обгрунтування для будівництва біогазової станції, представниками облдержадміністрації та AFRY Ukraine з 1 по 5 лютого 2021 року проведено обстеження очисних споруд на території Львівської області у містах: Новояворівськ, Мостиська, Новий Розділ, Жидачів, Стрий, Дрогобич, Червоноград, Сокаль, Броди та Золочів.
Нагадуємо, що ТОВ «АФ Україна» є українським офісом AFRY Group. Послуги, що надаються AFRY Ukraine, включають консалтинг, управління в енергетичному секторі, ІТ, розробку електронних навчальних матеріалів та управління проєктами. Проєкт фінансує фонд «Фінляндія Україна», який виділить на виготовлення техніко-економічного обґрунтування (ТЕО)
95 тис.євро. Розробкою ТЕО займатиметься AFRY Management Consulting Oy.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь