Під час проведення рейдових перевірок державні інспектори виявили 17 правопорушників

Протягом 28-31 січня 2021 року працівниками відділу державного екологічного нагляду (контролю) тваринного світу та біоресурсів Державної екологічної інспекції у Львівській області здійснено заходи державного контролю за дотриманням громадянами вимог природоохоронного законодавства на території Львівського району Львівської області.
За результатами рейдових перевірок державними інспекторами виявлено 10 правопорушників, які здійснюючи рибальство в забороненому місці на теплообмінному каналі Добротвірської ТЕС порушили водоохоронний режим шляхом заїзду у водоохоронну зону станції. На порушників складено 10 протоколів за ч.3 статті 85 та 6 протоколів за статтею 59 Кодексу України про адміністративні правопорушення.
Крім цього, в ході проведення заходів державного нагляду (контролю) за дотриманням громадянами правил проведення полювання на території мисливських угідь ТВМР ЗРУ МГ «Корчівське» та Жовківського міжрайонного ТМіР «Лісівник» виявлено 7 порушників, які проводили полювання без документів визначених статтею 14 Закону України «Про мисливське господарство та полювання». На порушників складено 7 протоколів про адміністративне правопорушення за ч.1 статті 85 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Джерело: https://lviv.dei.gov.ua/posts/492

 

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь