У департаменті екології та природних ресурсів проведено зустріч із представниками AFRY Ukraine

Сьогодні, 01 лютого, у приміщенні департаменту екології та природних ресурсів відбулася робоча зустріч щодо можливості будівництва біогазової станції на очисних спорудах Львівщини за участі заступника директора департаменту екології та природних ресурсів Оксани Війтик, начальника відділу регулювання використання водних ресурсів та надр департаменту екології та природних ресурсів Романа Туцького, начальника управління енергозбереження департаменту паливно-енергетичного комплексу та енергозбереження Андрія Якубовського та керівника проєкту «Техніко-економічне обґрунтування біогазу у Львівській області» від AFRY Ukraine Оксани Шевченко.

ТОВ «АФ Україна» є українським офісом AFRY Group. Послуги, що надаються AFRY Ukraine, включають консалтинг, управління в енергетичному секторі, ІТ, розробку електронних навчальних матеріалів та управління проєктами. Проєкт фінансує фонд «Фінляндія Україна», який виділить на виготовлення техніко-економічного обґрунтування (ТЕО) 95 тис.євро. Розробкою ТЕО займатиметься AFRY Management Consulting Oy. Обсяг робіт включатиме технічну, фінансову, екологічну та соціальну комплексну експертизу для отримання фінансування у міжнародних фінансових установах.
Під час зустрічі обговорено поточний стан реалізації проєкту, анкети каналізаційно-очисних споруд Львівщини та напрацьовано перелік об’єктів каналізаційно-очисних споруд з метою ознайомлення та обрання двох, для яких розроблять ТЕО з метою будівництва біогазової станції.
Згодом Львівська облдержадміністрація шукатиме інвесторів, які будуть зацікавлені виробляти біогаз на Львівщині.
Додатково нагадаємо, що Львівська облдержадміністрація подала заявку на вивчення потенціалу виготовлення енергії на очисних спорудах в межах області й отримала ґрант від фінського фонду.

 

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь