У департаменті екології та природних ресурсів проведено робочу зустріч із регіональним представництвом Уповноваженого Верховної ради України з прав людини в західних областях

Сьогодні, 24 листопада, у приміщенні департаменту екології та природних ресурсів проведено робочу зустріч із представником Уповноваженого Верховної ради України з прав людини у Львівській області Русланом Клапчуком та головним спеціалістом Відділу регіонального представництва в західних областях Дмитром Сагайдаком щодо дотримання правомірних відносини, які виникають при реалізації прав і свобод людини і громадянина, та органами державної влади.

 


У зустрічі взяли участь заступник директора департаменту екології та природних ресурсів Максим Василишин, начальники відділів Назарій Сорока, Ігор Кравець, головний спеціаліст Дмитро Козлінський та юрисконсульт Марія Скакун.
Основною метою зустрічі було обговорення проблем та питань щодо розгляду звернень громадян, запитів на отримання публічної інформації та недопущення порушень права на доступ до публічної інформації.
Також представниками Уповноваженого Верховної ради України з прав людини наголошено, що інститут оскарження порушеного права на доступ до публічної інформації до омбудсмана є корисним замінником звернення до суду.
За результатами зустрічі визначено шляхи ефективної координації дій та зусиль, оперативних рішень щодо правомірного реагування на звернення громадян та запитів на отримання публічної інформації.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь