12 листопада – установча зустріч Робочої групи з розроблення Рамкової стратегії адаптації до зміни клімату України

Онлайн зустріч відбудеться з 10:00 до 12:30.

 

Планується розпочати процес підготовки Рамкової стратегії адаптації до зміни клімату України до 2030 року.

На ній членів Робочої групи ознайомлять з поточним станом справ та подальшим планом підготовки стратегії. Усі учасники засідання зможуть протягом п’яти хвилин висловити своє бачення та очікування від запланованої роботи.

Щодо участі у засіданні представників, що не увійшли до складу Робочої групи, прохання звернутися за адресою: platonovaantonina@gmail.com

Посилання на зустріч членам Робочої групи буде направлено заздалегідь.

Розроблення рамкової Стратегії адаптації до зміни клімату відбувається за підтримки проєкту EU4Climate, що реалізується Програмою розвитку ООН за фінансування Європейського Союзу.

Його мета – сприяти пом’якшенню наслідків зміни клімату та адаптації до них. А також розвитку економіки з низьким рівнем викидів і стійкістю до зміни клімату відповідно до Паризької угоди.

Схвалення цього стратегічного документу передбачено Указом Президента України «Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 14 вересня 2020 року «Про Стратегію національної безпеки України» та Планом заходів щодо виконання Концепції реалізації державної політики у сфері зміни клімату на період до 2030 року.

 

Джерело: https://mepr.gov.ua/news/36213.html

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь