Триває акредитація освітньої програми «Екологія та охорона навколишнього середовища» у ЛНАУ

Відповідно до наказу Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти № 1645-Е від 22.10.2020 року в Львівському національному аграрному університеті триває проведення акредитаційної експертизи за спеціальністю 101«Екологія» освітньої програми «Екологія та охорона навколишнього середовища» (ID у ЄДЕБО 19364) за першим рівнем вищої освіти (справа № 1198/АС-20).

У роботі експертної групи взяв участь директор департаменту екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації – Гречаник Руслан Мар’янович.
Варто зазначити, що проведення акредитаційної експертизи освітньої програми відбувається із використанням технічних засобів відеозв’язку, а узгоджена програма «онлайн-візиту» фіксується в інформаційній системі Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти і є частиною матеріалів акредитаційної справи.
В режимі відеоконференцій впродовж трьох днів учасники експертної групи провели зустрічі з керівництвом університету, науково-педагогічними працівниками, зі здобувачами вищої освіти, випускниками та зовнішніми стейкхолдерами. Також в режимі онлайвізиту відбулася відкрита зустріч та здійснено ознайомлення з матеріальною базою та документами установи.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь