Триває подача заявок на конкурс в рамках спецпроєкту «Друге дихання»

Центр екологічних ініціатив «Екодія» – хоче підтримати громадськість, яка працює в напрямку вирішення проблеми забруднення повітря! Тому в рамках спецпроєкту «Друге дихання» громадським організаціям зі всієї України запропоновано взяти участь у нашому конкурсі.

Чому варто подаватись?
В рамках конкурсу оберуть 6 громадських організацій, яким нададуть фінансову підтримку для роботи в напрямку адвокації теми покращення якості повітря та підвищення обізнаності населення щодо цієї проблеми. Центр екологічних ініціатив “Екодія” допоможе з:
✅ проведенням заходів;
✅ створенням матеріалів;
✅ експертною підтримкою;
✅ комунікаційною підтримкою.
Як взяти участь?
Потрібно заповнити реєстраційну форму 👉 bit.ly/31LivyU до 18 листопада та додати до неї короткий мотиваційний лист (максимум 1 сторінка А4). ✍️ У листі варто описати, чим займається ваша організація, і чому вас турбує проблема якості повітря. Якщо повітря у вашому населеному пункті неналежної якості, вкажіть, які є причини для цього та які основні джерела забруднення. Запропонуйте рішення зі сторони місцевої влади, яке, на вашу думку, могло би виправити цю ситуацію (можна тезово, не більше 5 пунктів). Опишіть, що для цього потрібно зробити вам як громадській організації.
30 листопада оголосять шість переможців!
Проєкт реалізується в рамках Ініціативи з розвитку екологічної політики й адвокації в Україні, що здійснюється Міжнародним фондом “Відродження” за фінансової підтримки Швеції

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь