Відбулася консультаційна зустріч щодо туристичного потенціалу річок Стрв’яж та Сян

Сьогодні, 29 жовтня, на платформі Zoom в рамках реалізації проєкту «Звуки природи. SlowRivers – практичний пакет для туристів» Асоціацією органів місцевого самоврядування «Єврорегіон Карпати – Україна» та Підкарпатською регіональною організацією туристичною (Республіка Польща), відбулася консультаційна зустріч щодо розвитку туристичної галузі річок Стрв’яж та Сян.


Участь у робочій нараді взяв Руслан Гречаник, директор департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації.
Зокрема, в рамках зустрічі відбувся обмін думками щодо туристичного потенціалу річки Стрв’яж з української сторони та Сян з польської, представлено туристичні практики в районах інших річок та результати роботи в межах річки Сян – проєкт стратегічного документу, який за результатами онлайн зустрічі буде доповнений додатком у вигляді висновків.
Також зазначаємо, що проєкт «Звуки природи. SlowRivers – практичний пакет для туристів» реалізовується в рамках Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2014-2020.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь