У Львові відбулася науково-практична конференція

У Львові протягом 27-28 жовтня 2020 року відбулася науково-практична конференція «Перспективи органічного бізнесу та біотехнологій регенеративного землекористування в Україні».


27 жовтня відбулося пленарне засідання під час якого учасники мали можливість прослухати доповіді щодо біорегуляції ґрунтових екосистем за допомогою біотехнологій регенеративного землекористування; теплих грядок; ролі ландшафтного планування в організації органічного господарства; про перспективи чинампи та біочар; про розвиток органічного виробництва та про стале сільське господарство тощо.


Участь у відкритті заходу взяв директор департаменту екології та природних ресурсів Руслан Гречаник, який зазначив, що протягом останніх років серед українців набуває популярності здоровий спосіб життя. Ми все частіше обираємо натуральну органічну продукцію. Зацікавленість споживачів органічними продуктами підтверджують дані останніх соціологічних досліджень, і це свідчить про підвищення рівня екологічної свідомості населення та стимулює споживачів до купівлі екологічної органічної продукції як альтернативи звичайній. А така ситуація створює гарні передумови для ведення органічного бізнесу та розвитку ринку органічної продукції в Україні.
Сьогодні, 28 жовтня, в рамках проведення конференції відбулася екскурсія на станцію компостування органічних відходів.
Також варто зазначити, що всі учасники конференції отримали сертифікат, який засвідчує, що слухач ознайомився з основними принципами органічного та екологічно грамотного ведення господарства.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь