Відбулась онлайн-конференція щодо презентації міжнародного проєкту EU-WATERRES

Сьогодні, 26 жовтня, відбулась онлайн-конференція з учасниками проєкту та зацікавлених установ щодо презентації міжнародного проєкту «Європейська інтегрована система управління транскордонними підземними водними ресурсами та антропогенними небезпеками» (EU-WATERRES), яку організував лідер-партнер проєкту – Польський Геологічний Інститут.

 


Партнерами проекту також є Латвійська Геологічна Служба, Латвійський Університет, Геологічна Служба Норвегії, Геологічна Служба Естонії. Від України – ДП „Західукргеологія”, ДП „Українська геологічна компанія”, Інститут геології та геохімії горючих копалин НАН України.
Участь у заході взяли директор департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації Руслан Гречаник та начальник відділу регулювання використання водних ресурсів та надр Роман Туцький.
В результаті реалізації проєкту протягом 2020-2023 років буде посилено координацію, підвищено ефективність міжнародного співробітництва в галузі управління та контролю транскордонних підземних вод та контролю їх якості.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь