У с. Звенигород Пустомитівського району завершуються роботи з покращення технічного стану та благоустрою притоки р.Білка

За кошти обласного фонду охорони навколишнього природного середовища на території Звенигородської сільської ради Пустомитівського району Львівської області завершуються роботи по реалізації природоохоронного заходу «Покращення технічного стану (очистка) та благоустрій притоки р.Білка в с.Звенигород Пустомитівського району Львівської області (капітальний ремонт). Коригування», який спрямований на розчистку та поглиблення притоки р.Білки довжиною 368 м для збільшення пропускної здатності, покращення технічного та екологічного стану річки внаслідок ліквідації заболочення території, яка прилягає до р.Білки, та відновлення флори і фауни у прибережній зоні р.Білки.

 


Результатом реалізації проєкту буде очищення від кущів та дерев каналу, що забезпечить належний протік води, збільшення пропускної здатності р.Білка, що сприятиме збереженню рослинного та тваринного світу, покращення екологічної ситуації, буде захищено від підтоплення 50 домогосподарств та 25 га сільськогосподарських угідь.
З обласного фонду охорони навколишнього природного середовища на зазначений захід у 2020 році виділено 400,0 тис. гривень.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь