Департамент екології долучився до акції #врятуйзамок у Поморянах

Минулими вихідними у Поморянському замку успішно відбулася сьома толока (#толока7) з десяти запланованих.

До толоки минулого тижня долучилися і представники департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації. Відтак, продовжили роботи з розчистки призамкової території та каналу від самосіву, кропиви, борщівника Сосновського та інших бур’янів.
Зазначаємо, що толоки проводяться для впорядкування території парку, створення на ній умов для розвитку туризму, привернення уваги до Поморянського замку та часткового покриття суми у 600 тис.грн., котру необхідно дозбирати для співфінансування робіт по парку на 2020 рік. Якщо досягнемо результату – матимемо 2 млн грн на парк з екологічного фонду ЛОР.
В рамках акції #врятуйзамок заплановано провести 10 щосуботніх толок і таким чином мати абсолютно ідеальну територію, розчищену від самосіву, сухостою, кропиви та борщівника, а також аварійних дерев, котрі підлягають ліквідації відповідно до погодженої проєктно-кошторисної документації.
Ініціативу збереження Поморянського парку також можна підтримати фінансово.
Реквізити для благодійних пожертв:
БО «Спадщина.УА»
ПриватБанк, МФО 305299
UA283253210000026003053729255
Картковий рахунок 5169330515902028
БО «Спадщина.УА» дуже просить вказувати ПІП благодійників під час перерахунку коштів.
Ця та наступні толоки реалізовуються БФ «Спадщина.UA» за підтримки Департаменту екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації
В кінці кожної толоки учасникам видаються подяки. Хто назбирає 5 подяк отримає подарунок.
Наступна подія, #толока8, відбудеться 24 жовтня та буде мати за ціль продовжити розпочаті раніше роботи. Залишається актуальним потреба у бензопилах, мотокосах, косах, сокирах та працьовитих руках! Тому – Готуйтеся!

 

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь