Для шкіл Львова оголошено конкурс «Ефективне управління органічними відходами»

Міжнародна благодійна організація «Екологія-Право-Людина» оголошує конкурс для навчальних закладів Львова, де функціонують початкові класи (1-4), на найактивнішу участь у проєкті «Ефективне управління органічними відходами у Львові».


Метою конкурсу є залучення шкіл до освітніх заходів, які спрямовані на підвищення рівня обізнаності наймолодших учнів та учениць про користь сортування відходів, зокрема, органічних.
Як можна долучитися?
– Проводити уроки на тему поводження з органічними відходами;
– Проводити позакласні заходи на тему поводження з органічними відходами (напр., конкурс малюнків, розробка плакатів-інструкцій для працівників кухні, батьків, прибиральниці чи завгоспа);
– Проводити практичні заняття із сортування відходів та наповнення компостерів.
Строки проведення конкурсу: 12 – 23 жовтня 2020 року.
Критерії відбору переможців. Організатори враховуватимуть загальну кількість проведених заходів у школі (уроків, позакласних заходів, практикумів), які засвідчені відповідними фото репортажами у Фейсбук-групі чи у вайбер групі, кількість залучених дітей, фотокопій (сканокопій) малюнків тощо.
А якщо і раніше проводили подібні заходи, то повідомте організаторів конкурсу, і це буде додатковим плюсом!
Загалом заплановано визначити 3 навчальних заклади, які посядуть відповідно перше, друге та третє місця.
Призи
Навчальні заклади-переможці зможуть сформувати групи з числа учнів, батьків та вчителів й взяти участь у Школі екорейнджерів (безкоштовно!), яка відбудеться наприкінці жовтня (точні дати – на етапі остаточного погодження) під час канікул у Карпатах. Програма Школи включатиме інтерактивні заняття на різні природоохоронні теми, ігри, перегляд відео роликів та мультфільмів, екскурсії у цікаві природні місця.
Заклад, який виборе 1-ше місце, матиме можливість делегувати групу з 15 осіб. 2-ге місце – 12 осіб. Школа, яка посяде 3-тє місце – 10.
МБО «Екологія-Право-Людина» щиро сподівається, що спільні активні дії будуть корисними як для дітей, так і позитивно вплинуть на їхній розвиток, як особистостей, які є відповідальними юними громадянами України та дбають про довкілля!
Телефон для додаткової інформації: 0671282674 (Ганна Хомечко).
Проєкт реалізується за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Чеської Республіки у рамках Transition Promotion Program

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь