Сімейний конкурс «Наші птахи і те, що їм заважає»

Українське товариство охорони птахів оголосило двотижневий еко-просвітницький конкурс «Наші птахи і те, що їм заважає» напередодні дня екологічної освіти (World Environmental Education) – 14 жовтня.

Українське товариство охорони птахів випустило книгу «Наші птахи і те, що їм заважає» на сторінках якої невеликі історії про птахів і штучні, спричинені людиною забруднення та перешкоди, які позначаються на житті пернатих. Формат оповідань зрозумілий і цікавий, з невеликими завданнями, які можуть виконувати діти за підтримки батьків, звертаючи свою увагу на довкілля та наших сусідів-птахів.
Тож, увага, конкурс! Учасники отримують примірник книги у подарунок. Всього розігрується 10 книг.
Дати проведення: 1-14 жовтня
Умови участі:
1. Протягом тижня (або двох) порахувати кількість використаних поліетиленових пакетів у своєму побуті;
2. Знайти пункт прийому поліетилену і здати використані пакети (по можливості);
3. До 14 жовтня (включно) описати історію збору поліетилену, власний досвід зі світлиною на своїй сторінці у facebook, відзначивши Товариство (треба бути підписаним на сторінку ТОП) та позначити тегом #BirdLifeUA
Порада:
Можна провести дослідження й протягом першого тижня порахувати пакети, а протягом другого тижня ще й зменшити їх кількість у особистому використанні та поділитися власним досвідом у соціальній мережі.
Критерії визначення переможців: цікава розповідь і вдалий досвід зменшення кількості використання поліетилену.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь