Залишилося ще 4 толоки, долучайся до збереження Поморянського замку та парку!

Минулими вихідними на території Поморянського замку відбулася #толока6, з #10толок запланованих для впорядкування призамкової території в рамках заходів спрямованих врятувати будівлю та призамкову територію #врятуйзамок у Поморянах Золочівського району Львівської області.


Відтак, волонтерами на вихідних продовжено боротьбу з «зеленим морем» Поморянського парку з південної сторони, підготовано танцювальний майданчик для проведення наступної толоки, ще одна ділянка попри канал ідеально вичищена «під нуль», не викошена, а дійсно «під нуль» – разом з корінням, за що особливу втіху мали дівчата при «роботі» з кропивою і в’юнами, де після реконструкціі парку, як зазначають організатори толок, – знову протікатиме річка Золота Липа.
Наступна подія, #толока7, відбудеться 10 жовтня та буде мати за ціль розчистку каналу від самосіву та розпочати роботи в межах замку, на ділянці, яка стане чудовим танцювальним майданчиком по завершенні робіт. Тому – Готуйтеся!

Також для втілення невеличких, натомість дуже важливих для замку акцій потрібна і фінансова підтримка.
Реквізити для благодійних пожертв:
БО «Спадщина.УА»
ПриватБанк, МФО 305299
UA283253210000026003053729255
Картковий рахунок 5169330515902028
БО «Спадщина.УА» дуже просить вказувати ПІП благодійників, оскільки по банку не завжди вдається бачити цю інформацію.

Організатори радо чекають всіх, хто любить Поморянський замок у суботу 10 жовтня на #толока7. Все ще актуальні бензопили, сокири, мотокоси та ручні коси. Телефон для реєстрації +380675700033 Наталя.

Варто зазначити, що Толоки проводяться для впорядкування території парку та замку, створення умов для розвитку туризму та рекреації, привернення уваги до Поморянського замку та часткового покриття 600 тис.грн, котрі необхідно дозбирати для співфінансування робіт по парку на 2020 рік. Якщо досягнути результату – можна отримати 2 млн грн на парк з екологічного фонду ЛОР!
Організатори забезпечують учасників толоки транспортом, господарськими товарами і харчуванням.
Ця та наступні толоки реалізовуються Спадщина.UA/Heritage.UA за підтримки Департаменту екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації
В кінці кожної толоки учасникам видаються подяки. Хто назбирає 5 подяк – отримає подарунок.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь