Еколого-освітні заходи під відкритим небом

Екоосвітяни Національного природного парку «Північне Поділля» радо запрошують учасників освітнього процесу брати участь в еколого-освітніх заходах – “Уроках під відкритим небом”.


Нещодавно для учнів Золочівського ОЗЗСО №1 проведено урок на території «Класу Природи» – «Життя без сміття» (з дотриманням карантинних норм).
Під час заняття учні дізналися про проблеми поводження з твердими побутовими відходами та про особливості поводження з органічними. Кожен з учнів отримав інформаційні листівки «Як довго розкладається сміття».
«Щоб зробити свій внесок у порятунок навколишнього середовища, досить почати сортувати сміття і здавати його в пункти прийому втор сировини, а починати завжди потрібно з себе, показуючи приклад своїм дітям, близьким людям, колегам і сусідам.» – зазначають природоохоронці НПП «Північне Поділля»
З питань організації “Уроків під відкритим небом”, звертайтесь за ном. тел. 0961349307. Еколого-освітній заходи проводитимуться екоосвітянами виключно на природі (з дотриманням карантинних норм).

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь