У Львові бакалаврів екології готуватимуть за новою освітньо-професійною програмою

Сьогодні, відбулася робоча зустріч директора департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації Руслана Гречаника з деканом факультету ветеринарної гігієни, екології та права Русланом Пеленьом і завідувачем кафедри екології та біології Романом Параняком Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З.Ґжицького щодо якісної підготовки кадрів, які зможуть працювати у сфері екології та забезпечення підвищення екологічної свідомості всіх студентів, які навчаються у вищому навчальному закладі.


Відтак, під час зустрічі затверджено нову освітньо-професійну програму з підготовки здобувачів першого рівня освіти за спеціальністю 101 «Екологія» галузі знань 10 «Природничі науки» за кваліфікацією «Бакалавр з екології», яку впроваджуватимуть на факультеті ветеринарної гігієни, екології та права ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького.
Учасники зустрічі зазначили, що ця програма сприятиме навчальному процесу та підготовці фахових працівників, які сприятимуть збереженню навколишнього середовища та суспільства загалом.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь