Міндовкілля запрошує стейкхолдерів до роботи над національною стратегією адаптації до зміни клімату до 2030 року

З метою координації зусиль та вироблення ефективного стратегічного документа Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів запрошує всіх потенційних стейкхолдерів долучитися до зазначеної роботи.

Зокрема, очікують від усіх зацікавлених сторін кандидатури для включення до складу робочої групи.
Відповідну інформацію (ПІБ, посада, контактні дані особи) необхідно надіслати на електронну адресу platonovaantonina@gmail.com до 1 жовтня 2020 року.
Крім того, проєктом EU4Climate оголошено конкурси на 2 вакансії:
– національного консультанта з розробки Стратегії (https://jobs.undp.org/cj_view_job.cfm?cur_job_id=94130);
– координатора робочої групи з питань адаптації до зміни клімату (https://jobs.undp.org/cj_view_job.cfm?cur_job_id=9413).
Зміна клімату є однією з найважливіших проблем, які стоять перед суспільством. Зобов’язання країн відповідно до Паризької угоди або національно-визначених внесків є основою для формування національного плану дій щодо пом’якшення та адаптації до зміни клімату. Прискорення вживання дій по боротьбі зі зміною клімату вимагає трансформацій на системному рівні.
Проект EU4Climate підтримує країни у впровадженні Паризької угоди та вдосконаленні кліматичної політики і законодавства. Він має на меті обмеження впливу кліматичної зміни на життя громадян і сприяння адаптації до її наслідків.
Детальніше про проєкт – за посиланням: https://cutt.ly/EfX8Anu
Загальну інформацію про діяльність з адаптації до зміни клімату можна знайти на сайті Міндовкілля за посиланням: https://cutt.ly/ffX8SBH

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь