Регіональний ландшафтний парк «Верхньодністровські Бескиди» запрошує долучитися до планування екологічної діяльності у вересні

В часі карантинних обмежень, які діють не лише в Україні, а й в світі, діяльність будь-яких установ набуває певних змін та обмежень.

 


Відтак, РЛП «Верхньодністровські Бескиди», який розташований у Старосамбірському районі Львівщини і завжди провадить екоосвітню роботу приймає нові пандемічні правила роботи у спеціальному режимі.
Аби забезпечити найкращі умови проведення екозанять для учнів пропонують змінені умови співпраці.
Як зазначає, Наталія Олійник, директор природоохоронної установи, свої екозаняття проводитимуть виключно на природі, незважаючи чи це буде шкільне подвір’я, чи берег річки, а чи лісовий масив, і за будь-яких умов відбудуться цікаві заняття.
Екотерапія — методика, яка базується на прямому контакті людини з природою. При перебуванні на природі покращується самопочуття, підвищується самооцінка, полегшуються симптоми депресії, покращується настрій. А екоосвіта в умовах пандемії – це чи не найважливіші знання, навички і вміння.
Адміністрація РЛП «Верхньодністровські Бескиди» для визначення основних тем роботи Парку у вересні пропонує пройти опитування, що саме буде цікавим та необхідним. Тому, переходимо за посиланням https://cutt.ly/afTTJZl та допомагаємо формувати напрямок роботи природоохоронної установи найближчим часом.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь