У п’ятницю відбудеться бізнес-форум «Нуль відходів – у дії»

В рамках бізнес-форуму «Нуль відходів у дії» відбудеться нагородження переможців бізнес екомарафону в різних номінаціях конкурсу, представлення їх позитивних практик у сфері управління відходами для заохочення інших переймати ці практики для поширення.


Нагадаємо, упродовж попередніх півроку організатори та учасники проєкту «Нуль відходів – у дії» реалізували низку заходів, щоб зацікавити львівський бізнес, який працює у сферах харчування, гостинності та торгівлі застосовувати дружні до довкілля практики поводження з відходами.
Отже, у п’ятницю, 11 вересня 2020 року о 10:00 у Копальні кави, що у м.Львів на пл. Ринок, 10 в рамках проєкту «Нуль відходів у дії» відбудеться бізнес-форум «Нуль відходів у дії»
Захід реалізовують Міжнародна благодійна організація «Екологія-Право-Людина» спільно з Львівською торгово-промисловою палатою, ТОВ «ГрінЕра», ЛКП «Зелене місто», Департаментом екології та природних ресурсів Львівської обласної державної адміністрації, ГО «Нуль відходів Львів». Ініціатива підтримується в рамках спільного проєкту Уряду Швеції та ПРООН в Україні «Посилене партнерство для сталого розвитку», що реалізовується за фінансової підтримки Уряду Швеції.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь