Новий сучасний сайт для національного природного парку Яворівський

У рамках проєкту «Підтримка природно-заповідних територій України» для восьми установ ПЗФ розроблять нові вебсайти.

Офіційна вебсторінка Яворівського НПП виглядатиме сучасно та матиме зручний функціонал. Буде наповнена якісними відеороликами та фотографіями, що демонструватимуть природні цінності територій. Також будуть проведені комунікаційні навчання для працівників національного природного парку.
На інформаційному ресурсі також буде розміщена інтерактивна карта, яка дозволить відвідувачам планувати свої поїздки в одну або кілька заповідних територій. На карті позначать цікаві локації, маршрути, варіанти проживання та доступні активності.
Під час проведення публічного тендеру було обрано переможця для виконання робіт з оновлення вебсайтів Яворівського НПП, Ужанського НПП, НПП «Верховинський», НПП «Вижницький», Карпатського біосферного заповідника, НПП «Карпатський», Природного заповідника «Горгани» та НПП «Синевир».
Оновлення інформаційних ресурсів сприятиме розвитку туризму, поширенню обізнаності про природні цінності України та важливість їх збереження.
Нагадуємо, проєкт реалізовується в рамках Німецького фінансового співробітництва (FC), який фінансується Міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через банк розвитку KfW, а Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів України відповідає за його загальну реалізацію та функціонування.
Проєкт впроваджується через міжнародний консорціум, що складається з AHT GROUP AG (керівна установа), Дунайсько-Карпатської програми WWF International, Франкфуртського зоологічного товариства та Українського товариства охорони птахів (ТОП).

Деталі на сайті проєкту Support to Nature Protected Areas in Ukraine http://snpa.in.ua/.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь