АНОНС. Науково-практична конференція «Наукові та практичні аспекти раціонального використання і охорони природних ресурсів: проблеми та завдання для державних інституцій і територіальних громад»

25.09.2020 у Державному професійно-технічному навчальному закладі «Червоненське вище професійне училище» (с. Червоне Золочівського району Львівської обл.) відбудеться науково-практична конференція «Наукові та практичні аспекти раціонального використання і охорони природних ресурсів: проблеми та завдання для державних інституцій і територіальних громад».


Захід організовується Західним науковим центром НАН України і МОН України, Інститутом екології Карпат НАН України, національним природним парком «Північне Поділля», Басейновим управлінням водних ресурсів річок Західного Бугу та Сяну і Державним професійно-технічного навчального закладу «Червоненське вище професійне училище» за підтримки Львівської обласної державної адміністрації та департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації.

Конференція присвячена:
– обговоренню актуальних проблем охорони та збереження природних ресурсів, запобіганню і усуненню негативного впливу господарської та іншої діяльності на навколишнє природне середовище;
– удосконаленню інструментарію охорони біорізноманітності та забезпечення умов сталого розвитку Карпатського регіону і прилеглих територій;
– обговоренню заходів для збереження цінних природних та історико-культурних комплексів і об’єктів Північного Поділля.

Тематичні напрями конференції:
1. Наукові та практичні заходи щодо охорони й використання природних ресурсів території: проблеми, механізми, досвід, інновації та конкурентні технології.
2. Правові та організаційні засади легалізації використання природних ресурсів на рівні територіальних громад в контексті чинного природоохоронного законодавства.
3. Флористичне та фауністичне різноманіття природоохоронних територій та проблеми його охорони, збереження та відновлення. Екоосвітня рекреаційно-туристична діяльність як запорука збереження природного довкілля.

Для участі у науковому заході необхідно подати заявку на участь та тези доповідей (conference.znc@gmail.com) до 20.09.2020 включно
Матеріали й тези доповідей будуть опубліковані окремим виданням і вручені під час реєстрації учасників конференції.

Детальніше за телефоном: (032) 297-07-74 або пишіть на електронну скриньку: zncnan@mail.lviv.ua або за посиланням: https://drive.google.com/file/d/1HSUkVdTJMkhIH5Q7YCy30Np22r4suxLw/view?usp=sharing
УВАГА!!! У разі зміни норм обмежувальних заходів карантину, спричинених поширенням коронавірусу SARS-CoV-2 (постанова КМУ № 211 від 11.03.2020) конференція буде проведена дистанційно з використанням Інтернет-ресурсів.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь