Нове обладнання для РЛП «Надсянський» в рамках Програми малих грантів 2019-2020

«Підтримка функціонування еколого-просвітницького центру в РЛП «Надсянський» (українська частина МРБ «Східні Карпати»)» – проєкт, який реалізується у 2020 році регіональним ландшафтним парком «Надсянський», що у Турківському районі Львівщини, в рамках Програми малих грантів 2019-2020 рр. Фонду збереження біорізноманіття Карпат, Словаччина.

 

 

Проєктом передбачено оснащення зазначеного вище еколого-просвітницького центру відповідним обладнанням для проведення роботи з учнівською молоддю Надсяння та відвідувачів регіонального ландшафтного парку, зокрема в рамках проєкту закуплено проектор, ноутбуки, принтер, проєкційний екран, обладнання для проведення польових досліджень, та надруковано флаєри природоохоронної тематики.
Також в рамках проєкту Парком заплановано здійснити друге видання друкованої продукції про Парк ( буклети РЛП «Надсянський», «Дерев’яні церкви: історико-культурна спадщина сакральної культури» та брошури «»Рідкісні види рослин і тварин регіонального ландшафтного парку «Надсянський» й «Еколого-краєзнавча стежка «Від витоків ріки Дністер до витоків ріки Сян».
Загальна фінансова підтримка Парку в рамках Проєкту становить 5 тис. євро.

Довідка:
Фонд збереження біорізноманіття Карпат, Словаччина фінансує/спів фінансує проєкти спрямовані на підтримку охорони біорізноманіття та історико-культурної спадщини як пріоритетів Програми ЮНЕСКО «Людина і біосфера» на території словацької, польської та української частини Східних Карпат (https://www.cbdcf.org/).

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь