Конкурс відео «Слідами проєктів ПБУ»

Програма транскордонного співробітництва Польща –Україна-Білорусь проводить відео конкурс «Слідами проєктів ПБУ». Його мета – сприяти європейській співпраці показуючи результати проєктів вже реалізованих або тих, що впроваджуються на польській, білоруській та українській територіях Програмою транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна за останні 15 років (три програмних періоди).
Організатором конкурсу є Центр європейських проєктів – Спільний технічний секретаріат Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2014-2020.
До участі у відео конкурсі запрошуються усі, хто любить фіксувати свої спогади у відеоматеріалах. Зіркою відео повинен бути вже реалізований проєкт або такий, що впроваджується зараз у рамках Програми транскордонного співробітництва ПБУ.
Якщо під час відпустки ви натрапили на табличку, яка інформує про проєкт, реалізований у рамках Програми, пошукайте те, що було зроблено для вас, адже проєкти – це не лише інфраструктура, а й різні види заходів. Можливо, у вас вже є відео, у якому відображаються результати проведених робіт в рамках реалізації проєктів.
Кінцевий термін подання заявок: 30 вересня 2020 року.
Детальніше про відео конкурс «Слідами проєктів ПБУ» за посилання: http://pbu2020.eu/ua/competitions/24
Правила участі у конкурсі: http://pbu2020.eu/files/uploads/pages_en/Info-promo/konkursy/filmy%20z%20projekt%C3%B3w/Regulamin_UA.pdf

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь