В рамках Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2014-2020 проходить фотоконкурс «Мандруйте нашими проєктами»

Територія Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2014- 2020 неймовірно прекрасна, це і незаймана природа, і захоплюючі туристичні об’єкти, і різноманітна культурна та історична спадщина; тут мешкають люди, які належать до різних культур та релігій, тут працюють активні громади, які втілюють у життя проєкти Програми Польща-Білорусь-Україна, що спрямовані на популяризацію місцевої культури та історії, збереження спільних традицій, покращення рівня життя, безпеку та охорону здоров’я своїх мешканців. Все це надихає!

Отже, якщо ви любите подорожувати з сім’єю чи друзями та робити фотографії, то фотоконкурс «Мандруйте нашими проєктами» Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2014-2020, який організовується у рамках Дня європейської співпраці 2020 року, а також 30-ї річниці Interreg, саме для вас.
Його ідея – сприяння європейській співпраці, демонстрація результатів проєктів, що реалізуються (реалізувалися) у польській, білоруській та українській частинах Програми ПБУ протягом останніх 15 років (три програмних періоди).
Для участі в конкурсі потрібно завітати у місцевість, де була проведена модернізація / будівництво / встановлено інфраструктуру та ін. у рамках проєктів PL-BY-UA, зробити загальну фотографію на тлі об’єкта, а також фото на цьому місці / біля цього місця, яке містить інформаційну табличку відповідного проєкту з логотипом або назвою програми PL-BY-UA. Детальніше про умови конкурсу за посиланням: http://pbu2020.eu/files/uploads/konkursy/2020%20EC%20Day%20photo%20contest%20-%20rules_UA.pdf
Кінцевий термін подання заявок: 21 вересня 2020 року (День Європейської співпраці)
Найкращі фотографії будуть опубліковані та нагороджені призами – наборами туристичної продукції на 4 особи.
Загальна інформація про фотоконкурс «Мандруйте нашими проєктами» за посиланням: http://pbu2020.eu/ua/competitions/9

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь