Працівники РЛП «Равське Розточчя» провели екологічне заняття для членів молодіжної організації «Пласт».

Життя нерозривно пов’язане з природним середовищем. Впровадження у виробництво найновіших досягнень науки і техніки, поява нових технологій, енергоджерел і матеріалів призвели до революційних змін у житті суспільства та посилило антропогенний вплив на природу. Для зменшення цього впливу важливу роль відіграють екологічні освіта та виховання всього населення, особливо молодого покоління.

Так, працівники РЛП «Равське Розточчя» на базі відпочинку «Лісовий затишок»  провели екологічне заняття «Екологічні проблеми України» для членів молодіжної організації «Пласт».

Разом із молоддю обговорили питання щодо екологічних проблем нашого суспільства, охорони та збереження навколишнього природного середовища, зокрема щодо сортування твердих побутових відходів та концепції «нуль відходів», спалювання сухої рослинності та збереження лісів.

Під час екозаняття діти зіграли в гру «Все про Вас». Молоді українці ділилися своїми спостереження і думками та розповідали, що кожний з нас може зробити для збереження довкілля.

Варто зазначити, що пластуни відпочиваючи на природі дбали про довкілля, прибирали за собою,  компостували залишки їжі та користувалися багаторазовим посудом.

Адміністрація РЛП «Равське Розточчя» дякує  молоді із організації «Пласт» за активну екологічну позицію та збереження природи!!!

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь