Для збереження Поморянського парку відбулася ще одна толока

У суботу (08.08.2020) в Поморянському замку, що на Золочівщині успішно відбулася Четверта толока (#толока4).

Під час толоки зібрали та приготували до вивозу 11 мішків побутового сміття (пластик, склотара); вивісили перші три списки фундаторів зеленого паркана (до збору ще можна долучитися), ліквідували самосів з південно-східної частини парку та провели виїзну нараду з підрядником щодо початку робіт на території парку.
Нагадуємо: Львівська обласна рада надає в 2020 році 2 млн.грн. на частину робіт з реконструкціі парку за умови, що БФ «Спадщина.УА» спершу надасть коштами, матеріалами чи виконаними роботами 600 тис.грн. – тож обговорювали, що можна заактувати уже, а які фандрейзинговоі акції ми плануємо провести.
Відтак будуть цікаві «благодійні продукти»: вже відома «штахета», а також «бруківка для замку», «брила» та «алея фундаторів». Про це – вже зовсім скоро.
Для втілення невеличких, але важливих для замку акцій – дуже важлива Ваша підтримка!


Наступна #толока5 відбудеться 22 серпня від 9.30. Все ще актуальні чоловічі руки, бензопили та мотокоси.
Телефон для реєстрації +380 (96) 451 19 47 Наталя; за умови, якщо кількість волонтерів, які вирушать зі Львова перевищуватиме 20 осіб – організовуємо автобус.
Ініціативу збереження Поморянського парку також можна підтримати фінансово (5169330515902028 – це номер рахунку БФ «Спадщина.UA», вказавши призначення платежу – для замку.).
Ця та наступні толоки реалізовуються Спадщина.UA / Heritage.UA за підтримки Департамент екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації
В кінці кожної толоки учасникам видаються подяки. Хто назбирає 5 подяк – отримає подарунок.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь