ALTERNATIVE ENVIRONMENTAL PLATFORM-2020 «ECO-MODERNIZATION» ONLINE

Національний центр сталого розвитку спільно з Професійною асоціацією екологів України запрошують стати учасником та партнером інноваційного триденного онлайн майданчика ALTERNATIVE ENVIRONMENTAL PLATFORM-2020 «ECO-MODERNIZATION» для вирішення актуальних питань екології виробництв під призмою завдань екомодернізації усіх сфер економіки та обміну досвідом.

У рамках заходу будуть представлені екологічні рішення, широкий спектр обладнання, технологій, консультацій і послуг для промислового сектора, що прагне екомодернізації. Вперше в Україні організатор об’єднає всі сектори кругової економіки в єдину платформу: від екопроєктування та ефективності до повторного використання сировини, переміщення, підйому та рекультивації забруднених ділянок, водо очистки та інтегрованого кругообігу та інше.

Захід вигідно відрізняє не тільки формат проведення, а й знайомство з інноваціями в галузі. Ділова програма «ECO-MODERNIZATION» включає в себе декілька спеціалізованих заходів: конференцій, семінарів, круглих столів, презентацій компаній та інших тематичних подій.

Програма онлайн-заходу:

7 жовтня Блок «Охорона водних та земельних ресурсів» (Чи може Україна досягти стандартів ЄС у водній сфері? Які заходи країна повинна впровадити в сфері охорони земельних ресурсів?

8 жовтня Блок «Реформа сфери відходів. Промислові відходи» (Циркулярна економіка і промислові відходи: можливості та перепони.)

9 жовтня Блок «Охорона атмосферного повітря» (European Green Deal та вітчизняні можливості.)

 Для участі у онлайн-заході необхідно зареєструватись за посиланням https://cutt.ly/ra0Fixw

Із детальнішою інформацією Ви можете ознайомитись на сайті організатора заходу –  https://cutt.ly/Ea0F0Yk

 

Контакти з питань участі у заходах:

Безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів: 0 800 214 899

Щодо участі експонентів та партнерів:

Інна Сінєнко, 073-305-8016event@ecolog-ua.com

Анна Приступа, (099) 370-4227(096) 740-3028sales@ecolog-ua.com

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь