12 проєктів з Львівщини розділили між собою 2 млн грн грантових коштів

На Конкурсі ініціатив місцевих карпатських громад від асоціації «Єврорегіон Карпати – Україна» у 2020 році відібрали 12 проєктів з Львівщини, які отримають грантове фінансування. На них виділять 2 млн грн. Більшу частину вартості кожного проєкту покриває грант, та власний внесок переможців має становити близько 20% від заявленої суми.


Загалом конкурсна рада відібрала 39 проєктів, які разом отримають фінансування понад 7 мільйонів гривень гранту. З них 12 – з Львівщини, 12 – із Закарпаття, 13 – з Івано-Франківської області і два з Чернівецької.
Переможці конкурсу популяризуватимуть історико-культурну та природну спадщину, реалізують безпекові і післяпандемічні проєкти.
Серед конкурсних заявок, які подані були з Львівщини, перемогу здобула і заявка регіонального ландшафтного парку «Верхньодністровські Бескиди» з проєктом «Розвиток туристичної інфраструктури в межах регіонального ландшафтного парку «Верхньодністровські Бескиди» з кошторисом 37880,0 грн.
Вітаємо регіональний ландшафтний парк «Верхньодністровські Бескиди» з перемогою проєкту та вдалої його реалізації, адже це означає, що на найвищу гору Старосамбірщини Магуру-Лімнянську буде прокладено туристичний маршрут зі сторони Грозьова. «Це лише початок, бо сіткою туристичних маршрутів плануємо покрити всю територію Парку» – зазначає директор адміністрації регіонального ландшафтного парку Наталія Олійник.

 

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь