ЄС оголосив грантовий конкурс для громадянського суспільства України

Представництво Європейського Союзу в Україні оголосив конкурс заявок – «Механізм розвитку громадянського суспільства України: підвищення ролі громадянського суспільства для кращого врядування, прав людини та культури».
Конкурс заявок фінансується в рамках Механізму розвитку громадянського суспільства (Civil Society Facility — CSF), Європейського інструменту з питань демократії та прав людини для України (European Instrument for Democracy and Human Rights — EIDHR) та глобальної програми для Організацій громадянського суспільства.
Номер конкурсу: EuropeAid/168048/DD/ACT/UA
Кінцевий термін подання концептуальних нот — 14 серпня 2020 року до 15:00 (за брюсельським часом) та 16:00 (за київським часом).

Цілями конкурсу є:
1. Сприяти сталому розвитку та покращенню екологічного менеджменту в Україні з урахуванням «Зеленої угоди» ЄС (Лот 1: Сталий розвиток).
2. Збільшити потенціал та визнання ключових стейкхолдерів у галузі культури (громадянське суспільство, органи місцевого самоврядування, інші органи державного сектора) як рушіїв місцевого розвитку (Лот 2: Культура).
3. Підвищити вплив та стійкість незалежних ЗМІ (у тому числі за допомогою розслідувальної журналістики) для сприяння прозорості та підзвітності (Лот 3: Незалежні ЗМІ).
4. Сприяти принципам реформи державного управління та надійному управлінню державними фінансами для більш ефективного врядування (Лот 4: Реформа державного управління).
5. Підтримувати принципи верховенства права та стійких реформ у сфері правосуддя та правоохоронних органах (Лот 5: верховенство права).
6. Підтримувати права людини та захист правозахисників (Лот 6: Права людини).
7. Посилити консультативні та моніторингові ролі аналітичних центрів в імплементації Угоди про асоціацію між Україною та ЄС (Лот 7: Угода про асоціацію між Україною та ЄС).

Детальну інформацію про грантовий конкурс ЄС ви можете завантажити за посиланням: https://webgate.ec.europa.eu/europeaid/online-services/index.cfm?ADSSChck=1592312450595&do=publi.detPUB&searchtype=QS&orderby=pub&orderbyad=Desc&nbPubliList=15&page=1&aoref=168048&fbclid=IwAR1td5tbJeleTHK40b2wWmPMfn0RUedZTfzdbwNk6BPV927I0nMuxgiAHb0

З питань інформаційних сесій пишіть на eu@prostir.ua
Детальніше: eeas.europa.eu/delegations/ukraine

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь