Професійна асоціація екологів України пропонує співпрацю

Professional Association of Ecologist of Ukraine (Професійна асоціація екологів України – ПАЕУ) пропонує співпрацю в напрямку екологізації виробництв, підвищення рівня екологічної свідомості.

В рамках співпраці у 2020 році ПАЕУ пропонує:
1. Проведення спільних заходів, акцій, конференцій для підприємств регіону, залучаючи кращих експертів з метою підвищення рівня екологічних знань, розбудови ефективної системи екологічної безпеки, виконання норм природоохоронного законодавства;
2. Розміщення інформації про діяльність на ресурсі ПАЕУ;
3. Участь представників партнерів у заходах ПАЕУ: графік подій ;
4. Можливість передплати єдиного журналу з практичної екології «ECOBUSINESS. Екологія підприємства»  за спеціальною вартістю;
5. Партнерство в рамках двох масштабних загальноукраїнських проектах – ECOFORUM  (що відбудеться в найбільших містах України) та ЕКОтрансформація (ЕКОоскар-2020) , що спрямований на популяризацію кращих рішень екомодернізації виробництв.

ПАЕУ перша в Україні об’єднана сила професійних екологів, адже об’єднує більше як 7000-ну експертну спільноту з усієї України, та медіатор екосфери, що створений для синхронізації інтересів держави-бізнесу-громадськості-науки, для збереження довкілля.
Професійна асоціація екологів України співпрацює з екологами підприємств, представниками бізнесу, науковцями, представників громадянського суспільства, органами державної влади та місцевого самоврядування, з профільним міністерствами та комітетами Верховної ради України, посольствами, а своїм членам забезпечує оперативний експертний (галузевий), юридичний, методичний, лабораторний та інформаційний супровід у екологічній сфері.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь