Інтернет-голосування за конкурсні роботи команд школярів Львова!

В межах реалізації просвітницького проєкту «Екологія свідомості: розвиток гідної особистості», незважаючи на складні карантинні умови, команди школярів Львова у лютому – травні 2020 року успішно з використанням інформаційних технологій створювали конкурсні роботи, здійснювали добрі справи, розвивались в культурно-мистецькій площині, надихали своїм прикладом як молодь, так і дорослих.

Зараз на сайті ГО «Світ важливих ініціатив» (https://www.inem.lviv.ua/) триває онлайн-голосування за здобуття відзнаки глядацьких симпатій у фіналі творчого конкурсу в рамках цього просвітницького проєкту в розрізі таких категорій:
1. Анімаційний ролик, створений з метою нагадування про потребу подолання суспільно важливих проблем.

2. Зображення-наліпка для громадського транспорту та різних громадських місць з метою нагадування про потребу подолання суспільно важливих проблем.

3. Дій щоб зробити світ кращим!
3.1. Добрі справи (презентація із звітом за січень-травень 2020 р. та закликом).

3.2. Презентація, присвячена способам подолання суспільно важливих проблем (команди самі вибирали, яку проблему вирішуватимуть).

4. Конкурсна робота, присвячена підтримці української мови та/або розвитку мистецтва (відеоролик, вірш, есе тощо на власний вибір кожної з команд).

Також конкурсні роботи оцінює журі, в яке увійшли представники з 10 областей України з різних сфер діяльності (духовність, освіта, наука, екологія, мистецтво, видавнича справа та інші).

ПІДТРИМАЙТЕ КОНКУРСНІ РОБОТИ ШКОЛЯРІВ ТА ЇХНІ ДОБРІ СПРАВИ!!!

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь