АНОНС. Всеукраїнська наукова конференція «Стан і біорізноманіття екосистем Шацького національного природного парку та інших природоохоронних територій»

10-13 вересня 2020 року на території Шацького біолого-географічного стаціонару (Волинська область, Шацький район, с.Гаївка, північний берег оз.Пісочне) відбудеться наукова конференція «Стан і біорізноманіття екосистем Шацького національного природного парку та інших природоохоронних територій»


Захід організовується Львівським національним університетом імені Івана Франка, Інститутом екології Карпат НАН України, Шацьким національним природним парком та Поморською Академією в Слупську.
Участь у конференції можуть брати науковці, викладачі, аспіранти та студенти, які працюють у різних сферах біології. Форма участі у події очна і заочна, також учасники можуть обрати одну з двох форм представлення своїх матеріалів: усна або стендова доповідь.
Робочі мови конференції: українська та англійська.
До початку роботи конференції буде видано друковану збірку матеріалів. Також цю збірку буде розміщено в електронній формі на сайті біологічного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка.

Для участі у конференції до 31 липня 2020 р. необхідно:
1) заповнити електронну заявку (посилання на Google-форму заявки: https://docs.google.com/forms/d/1DrnTj-hraiUaYgikpykY5ntHpgfK5KQ1-18L78aTcpQ/edit)
2) надіслати на електронну адресу Shack.Konf@gmail.com тези, оформлені згідно з вимогами;
3) оплатити участь у конференції та надіслати на електронну адресу копію квитанції про оплату.
Детальніше щодо проведення конференції можна дізнатися у від повільного секретаря Дикого Ігоря Васильовича за номером телефону (032) 239-42-85.

УВАГА!!! У випадку, якщо на початку вересня продовжуватимуться діяти обмеження чи заборони на проведення масових заходів, конференція відбудеться у дистанційному режимі.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь