Департамент екології та природних ресурсів облдержадміністрації підготував «Екологічний паспорт Львівської області» за даними 2019 року

Вже котрий рік поспіль департамент екології та природних ресурсів облдержадміністрації здійснює підготовку «Екологічного паспорту Львівської області», в якому відображена екологічна інформація про стан основних природних ресурсів області, найважливіші екопроблеми нашого регіону.
Інформація, викладена у Екологічному паспорті, надана територіальними органами Міністерств і відомств, структурними підрозділами Львівської облдержадміністрації.
Основними розділами Екопаспорту є стан демографічної ситуації у Львівській області, перелік екологічно небезпечних об’єктів, аналіз стану атмосферного повітря, водних, земельних та лісових ресурсів, тваринний та рослинний світ, природно-заповідний фонд, поводження з відходами, планування природоохоронної діяльності та інше.
З електронною версією «Екологічного паспорту Львівської області» можна ознайомитися на ВЕБ-сторінці Департаменту за адресою: https://deplv.gov.ua/ekologichnyj-pasport/.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь