В Державній екологічній інспекції у Львівській області проводиться формування громадських інспекторів з охорони довкілля

Повідомляємо, що у Державній екологічній інспекції у Львівській області відповідно до Положення про громадських інспекторів з охорони довкілля, затвердженого наказом Міністерства екології та природних ресурсів від 27.02.20002 № 88, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 20.03.2002 за № 276/6564, проходить набір громадських інспекторів.

Громадські інспектори з охорони довкілля є важливою складовою частиною системи екологічного управління та відіграють значну роль у забезпеченні реалізації державної політики у сфері охорони навколишнього природного середовища.

Відповідно до інструкції з організації оформлення посвідчень громадських  інспекторів з охорони довкілля, затвердженої наказом Державної екологічної інспекції України від 08.11.2012 № 215, претендентом на призначення громадським інспектором може бути громадянин України,  який  має середню або вищу освіту та досвід громадської чи іншої діяльності у сфері охорони довкілля або суміжних сферах не менше двох років.

Громадський інспектор виконує обов’язки  на громадських засадах, без увільнення від основного місця роботи і без додаткової оплати праці, а саме має право складати протоколи про адміністративні правопорушення при виявленні порушень природоохоронного законодавства, приймати участь у проведені перевірок дотримання вимог природоохоронного законодавства.

З більш детальною інформацією та переліком необхідних документів для оформлення посвідчення можна ознайомитися на сайті Державної екологічної інспекції у Львівській області:

https://lviv.dei.gov.ua/posts?category_id=53&post_type_id=2, або за адресою:   м. Львів, вул.Стрийська, 98, телефон: (032)238-73-70 – Державна екологічна інспекція у Львівській області.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь