Відбулася нарада щодо виявленого стихійного сміттєзвалища

Відбулася виїзна нарада щодо виявленого звалища будівельних відходів, органічних решток тваринного походження по вул.Шевченка, що у м.Львів та вжиття заходів щодо їх ліквідації.

Участь у нараді взяли представники Львівської міської ради, Шевченківської районної адміністрації, Рясне-Руської сільської ради, національної поліції, депутати Львівської міської ради, департаменту екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації та Державної екологічної інспекції у Львівській області.
Департамент екології та природних ресурсів облдержадміністрації занепокоєний ситуацією, яка склалася із утилізацією відходів тваринного походження, що непридатні до споживання людиною, адже обсяги утворення таких відходів підприємствами Львівської області перевищують існуючі потужності утилізації.
В результаті наради вирішили, що Львівська міська рада скерує матеріали щодо виявленого сміттєзвалища у ГУ НП у Львівській області. Також зазначаємо що Державною екологічною інспекцією у Львівській області відібрано проби, які буде досліджено в лабораторії.

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь