У Трускавці нагородили учасників конкурсу «Чиста вода Трускавця»

Сьогодні, 9 червня, у приміщенні Трускавецької міської ради, в рамках реалізації міського проєкту «Чиста вода Трускавця», відбулося вручення дипломів та сертифікатів переможцям та учасникам конкурсу «Чиста вода Трускавця».

 

Переможців нагородили дипломами та цінними подарунками, а решту конкурсантів – сертифікатами за активну участь і небайдужість до ресурсів Землі.

Під час проєкту діти досліджували властивості води, вплив мийних засобів та порошків на воду, як вода потрапляє до нас у крани, як можна економити воду в класі, школі, у своїй квартирі чи цілому будинку. Свої спостереження учні зображали в презентаціях, створювали настільні ігри, писали сценарії для відеороликів.
Креативу та натхнення не бракувало нікому. Робочі моменти діти постійно узгоджували зі своїми кураторами (вчителями) онлайн, щоб не порушувати правил карантину.

Представники департаменту екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації подякували дітям за їх активність і особливі творчі роботи, а також побажали не втрачати сил і натхнення на шляху до подальших творчих здобутків.

Загалом у конкурсі взяло участь 18 конкурсантів, учні трьох Трускавецьких шкіл, які надіслали 21 роботу.

Оцінювало роботи учнів професійне журі, яке очолила Наталія Скибак – начальник управління розвитку міста Трускавця. Членами журі були: Олег Котис – координатор Екологічної ініціативи «ЧИСТЕ МІСТО», голова ГО «Галицька екологічна варта»; Наталія Шувар – член журі і рецензент, кандидат біологічних наук, вчитель предметів “Основи здоров’я” та “Екологія” Середньої загальноосвітньої школи № 23 м. Львова, Екологічна ініціатива «ЧИСТЕ МІСТО»; Роман Туцький – начальник відділу регулювання використання водних ресурсів та надр управління регулювання природокористування та моніторингу департаменту екології та природних ресурсів Львівської обласної держадміністрації.

Зазначимо, що міський проєкт «Чиста вода Трускавця» розроблявся управлінням розвитку міста спільно з відділом освіти Трускавця,
ТОВ «Трускавецьким водоканалом» в партнерстві з Екологічною ініціативою «ЧИСТЕ МІСТО» в рамках програми «Сталий розвиток територіальних громад через партнерські проекти» за кошти Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини по проєкту «План розвитку сталої та екологічно безпечної модернізації постачання питної води в Трускавці».

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь