Львівська облрада просить Кабмін створити урядову комісію по Стебнику

Депутати обласної ради доручили Львівській ОДА звернутися до Кабміну про створення урядової комісії, адже на сьогодні вирішення питання Стебницького Полімінералу знаходиться поза межами компетенції обласної та місцевої влади.


Депутати також просять Кабмін виділити з держбюджету кошти на проведення моніторингових досліджень територій, прилеглих до рудників 1 і 2 з метою виявлення небезпечних зон розвитку карстових процесів .
Як зазначив Руслан Гречаник, директор департаменту екології та природних ресурсів Львівської ОДА, під час доповіді, всі заходи, які знаходяться в повноваженнях департаменту і ОДА загалом виконуються. Але на сьогодні найбільшою проблемою є неврегульоване питання спору між Фонду державного майна і власником підприємства.
Депутати також доручили Фонду держмайна до 1 серпня врегулювати питання спору із власниками підприємства ТзОВ “Зорема Вест”.
Депутати не підтримали пропозицію своїх колег визнати зону провалів зоною надзвичайної екологічної ситуації, оскільки це може нашкодити розвитку туризму в Трускавці та Східниці

0 відгуків

Залишити відгук

Хочете приєднатися до обговорення?
Не соромтеся!

Залишити відповідь